Disclaimer

Disclaimer:
Welkom op www.bsdebijenkorf.nl. Door deze website te bezoeken, erkent en stemt u in met de volgende disclaimer:

1.⁠ ⁠Nauwkeurigheid van de inhoud: Hoewel we streven naar het verstrekken van accurate en actuele informatie, kunnen we de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de inhoud op deze website niet garanderen voor een specifiek doel. De informatie die op deze website wordt verstrekt, is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en mag niet worden opgevat als professioneel advies.

2.⁠ ⁠Externe links: Deze website kan links bevatten naar websites of bronnen van derden. Deze links worden uitsluitend ter informatie verstrekt en we keuren, garanderen of aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid, relevantie of betrouwbaarheid van de inhoud op externe sites. Het bezoeken van deze links is op eigen risico.

3.⁠ ⁠Persoonlijke verantwoordelijkheid: Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die op deze website wordt gevonden, is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen, schade of letsel die voortvloeien uit uw gebruik van, of vertrouwen op, de informatie die op deze website wordt verstrekt.

4.⁠ ⁠Wijzigingen in de disclaimer: Wij behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, aan te passen of bij te werken. Uw voortgezette gebruik van deze website betekent uw aanvaarding van eventuele wijzigingen in de disclaimer.

Door toegang te krijgen tot www.bsdebijenkorf.nl, stemt u in met de voorwaarden van deze disclaimer. Als u het niet eens bent met een deel van deze disclaimer, gebruik dan alstublieft deze website niet. Als u vragen of opmerkingen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op.
Cookie instellingen