Aanmelden

Als je bij ons binnenvliegt zie je meteen dat we veel meer zijn dan een school
Onze school is anders. Dat “anders” zit niet in wat de kinderen allemaal moeten leren. Wel in hoe de kinderen alles leren. 
 
Onze school werkt vanuit een Jenaplan visie. Bij ons is de wereld het klaslokaal, waarin we samen praten, werken, spelen en vieren. We waarderen dat elk kind uniek is, andere capaciteiten en talenten heeft en zich anders ontwikkelt. We zijn allemaal verschillend en dat waarderen we omdat we zo juist van elkaar leren.
We bieden kinderen een veilige leeromgeving, waarin elk kind zich optimaal kan ontwikkelen. 
Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze school!

Alle kinderen uit de wijken rondom de school, maar ook daarbuiten zijn welkom op onze school.

Wanneer kinderen 4 jaar worden, starten ze de dag erna op de basisschool.  Wettelijk is het zo geregeld dat kinderen vanaf drie jaar aangemeld kunnen worden bij een basisschool naar keuze. Wilt u uw kind aanmelden op onze school of een afspraak maken voor een rondleiding met Joyce of Laika (directie), vul dan onderstaand formulier in.

Op dit moment kunnen we in schooljaar 2023-2024 geen kinderen meer plaatsen in leerjaar 1, zowel zij-instroom als 'onder'instroom. Vanwege wisselingen na de zomervakantje is er in schooljaar 2024-2025 wel weer ruimte om in leerjaar 1 in te stromen. 

Wilt u uw kind aanmelden wat al ouder is dan 4 jaar en dus op een andere school zit, is het belangrijk om te weten dat wij op dit moment geen kinderen meer kunnen plaatsen in leerjaar 4 en leerjaar 8.

Extra informatie over het aanmelden van uw kind kunt u lezen in onderstaand document.
Klik hier voor document  "Aanmelden leerlingen Jenaplanbasisschool de Bijenkorf".

Ouders die vanuit het buitenland, vanuit een vluchtelingenorganisatie, vanuit een COA, etc. een school zoeken, worden vanuit het centrale aanmeldpunt voor nieuwkomers door Khadija El Baroud begeleid in hun zoektocht. Ouders kunnen zich aanmelden bij het centrale e-mailadres: admissions@education-eindhoven.nl en Khadija zal verder onderzoeken waar de leerling plaatsbaar is. 

Informatie rondleiding

Cookie instellingen